Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Chciałbym odnieść się w tym poście do zachowania adminów, wyzwisk, rzekomo aktywnych banów i wszystkich innych niewyjaśnionych spraw związanych z moją osobą.
Zacznę może od tego, że grałem na waszych serwerach od dawien dawna, myślę, że mogę śmiało powiedzieć, że od roku minimum. Nie raz i nie dwa dostawałem bany za Wh czy nawet Aima. Nie powiem, bo jest to denerwujące bardzo, jeżeli wejdziesz na serwer, zagrasz dwie czy trzy rundy i zostajesz zbanowany "wrzuć ssy". Szczerze powiem, że jeżeli widzę, że serwer jest do niczego, bądź nie zależy mi na tym, żeby na nim dalej grać olewam to, wyrzucam serwer z ulubionych i szukam dalej czegoś ciekawego. Od jakiegoś czasu nie musiałem już szukać, ponieważ postanowiłem, że skupie się na jednym może dwóch serwerach na których chciałbym grać. Nie wiem czy uznacie to jako reklamę czy nie ale powiem jak jest, mam swoje dwa ulubione serwery na których admini już mnie kojarzą, znają mój styl gry i pozwalają grać w spokoju na danym serwerze. Do tego czasu był to serwer Cs-reload only dd2 i właśnie Wasz CS-lamers FFA. Gdy nudziła mi się gra na dd2 i miałem ochotę zagrać inną mapę, zawsze wchodziłem na Wasz serwer. Dbałem o to, że gdy dostawałem bany "wrzuć ssy na forum" zawsze ale to zawsze na tych dwóch serwerach rzucałem je na czas i wyjaśniałem sprawę, żeby nie tracić możliwości grania. Zazwyczaj już po kilku godzinach zostawałem odbanowany i mogłem znów cieszyć się grą na danym serwerze. W Waszym przypadku dostawałem bana za WH myślę, że około 6-7 razy i za każdym razem rzucałem ssy na forum, zawsze ale to zawsze były czyste, nigdy nikt mi nie udowodnił żadnego oszukiwania, bo zarzutów było mnóstwo. Cieszyłem się z tego, że mogę dalej grać i miałem nadzieję, że skoro już raz mnie sprawdzaliście to kolejny raz już nie powtórzy się taka sytuacja, no ale niestety, co nowy admin wszedł na serwer i mnie nie kojarzył to dostawałem bana. Może zabrzmi to trochę nie skromnie ale wiem jak wygląda moja gra, wiem, że z boku jak ktoś mnie ogląda dla kogoś może wydawać się w wielu sytuacjach, że jestem "odpalony". Sam jak oglądałem dema, czasami zastanawiałem się skąd ja wiedziałem, że gość tam jest, jak ja to zrobiłem. Dlatego rozumiem adminów i wcale nie mam, co do tego, żadnych pretensji, zwłaszcza, że gram na NSie, to już w ogóle za mną nie przemawia. Mam steama ale niestety mam za słaby komputer na to, żeby móc pozwolić sobie na nim grać, dlatego też męczę się z tym NSem i screenami, no ale cóż nie mam innego wyjścia. Wracając do tematu, tak jak już wcześniej wspomniałem przy każdym banie, który osobiście dostałem, zawsze ale to zawsze i rzucałem ssy na forum i były czyste. Nawet w ostatnim czasie, odwołam się tu do bana -
viewtopic.php?f=107&t=21271 - ssy były czyste. Jako, że jestem studentem, a koniec stycznia jest to okres egzaminów, dopiero dzisiaj zajrzałem do tego postu, bo tak na prawdę dopiero od wczoraj jestem w domu i mam wolne. Wiem, że to mnie nie usprawiedliwia bo mam jakiś tam konkretny czas w regulaminie na odwołania ale kto studiował czy studiuje ten myślę, że powinien zrozumieć.
Szczerze, nawiązując do aktywnego bana to w ogóle nie miałem pojęcia, że coś takiego dostałem, mogę Was zapewnić o tym, jakiś tydzień temu zostałem o tym poinformowany podczas gry przez admina Karri (mam nadzieję, że nie będziesz miał przez to żadnych kłopotów) ale, że wcześniej już mnie banował i zostałem uniewinniony, grał ze mną też przez jakiś czas, to nie banował mnie i postanowił pogadać z tego co pamiętam właśnie z Hedonistą próbując wyjaśnić ten temat. Najwidoczniej mu się nie udało.
Zależy mi na tym, żeby wyjaśnić tę sprawę.
Wchodząc dziś w amxban widzę jakieś bany, ucieczka przed ssami. Po pierwsze nie przypominam sobie takiej sytuacji, bo jeżeli dostał bym takiego bana to wyjaśniał bym to na forum, mogę powiedzieć, ze jestem już doświadczonym graczem, a że zależało mi na tym, żeby móc grać na tym serwerze na pewno bym tego tak nie zostawił, a po drugie "ucieczka przed ssami" co to tak na dobrą sprawę znaczy? Przykład: wyobraźmy sobie sytuacje: gram sobie na mapie od 15 minut nagle admin mnie informuje o tym, że za chwilę dostane ssy, a ja wtedy uciekam? Przecież, to nie ma sensu, jeżeli admin chce robić ssy to robi i o tym nie mówi, cały myk polega na tym, żeby zrobić to z zaskoczenia, więc na prawdę nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. (Może ktoś będzie potrafił mi to wytłumaczyć, jak tak to bardzo bym prosił).
Kolejna rzecz.
Jeżeli by się tak głębiej temu przyjrzeć, można spostrzec kilka niejasnych dla mnie rzeczy. Chciałbym zauważyć, że bany na temat ucieczki przed ssami z tego co widzę, są z tego adresu IP - 89.161.9.87, wystarczy przejrzeć moje odbanowane posty, że przy żadnym z nich, gdy wrzucałem ssy ten adres IP się nie pojawia. Posty z ssami które rzucałem i były odbanowane są z tych adresów - 93.105.178.236 ; 88.156.226.30 czyli mojego starego komputera i 10-letniego laptopa na którym gram na studiach.Nie wiem czy jest to jakiś argument przemawiający za mną ale chce Wam powiedzieć, że to nie ja dostawałem te bany. Chciałbym też zauważyć, że te bany miały miejsce rok temu, to jednak sporo czasu, a od tamtego czasu przecież normalnie grałem na Waszym serwerze i nie było żadnych problemów. Aktualnie od jakiś 4 miesięcy gram na innym komputerze z IP tym- 178.235.41.31 tu dla potwierdzenia dam link do moich ostatnich postów -
viewtopic.php?f=107&t=21271 i
http://cs-reload.pl/topic/51942-odbanow ... ent-255956. Moje przypuszczenia są takie, że ktoś musiał się pode mnie podszywać albo po prostu grał na takim samym nicku.
Dodatkowo proszę spojrzeć na to -
GmBans/ban_list.php?bid=113986 tu dostałem bana za rzekomego "aktywnego" data 24.07.2016. Od razu gdy zobaczyłem, że jest coś nie tak wyjaśniłem sprawę na forum i zostałem odbanowany mogłem dalej grać. Już wtedy miałem czyste konto, od tamtego czasu wszystkie bany jakie dostawałem za WH, były odbanowane, ponieważ SSy, które wrzucałem były czyste.
Zależy mi na tym, żeby wyjaśnić tą sprawę jak najszybciej, chciałbym się dowiedzieć w którym momencie coś poszło nie tak, gdzieś ktoś musiał coś przeoczyć, bo nie jest możliwe to abym na tym serwerze miał zaległego bana o którym bym nic nie wiedział.
Rozpisałem się trochę ale tak jak mówiłem, zależy mi na tym, aby wyjaśnić sprawę do końca, nawet jeśli uważacie, że nie mogę dalej grać na Waszym serwerze, chce być czysty i bez żadnych zaległych nie wyjaśnionych spraw.
Liczę na odpowiedź.
Pozdrawiam.
Lag?
Nick podczas gry: Lag?
SteamID/IP: VALVE_0:0:1612677946 / 178.235.41.185
Data: 02/02/2017 - 13:35:17
Powód bana: aktywny
Admin banujący: @Hedonista
AmxBans:
GmBans/ban_list.php?bid=123525Serwer: [PL] CS-Lamers [ FFA + FUN ] @ 1shot1kill.pl