Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[FFA][M]a[Y]e[R] - Zwierze !

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Prośby pisane bez wzoru będą automatycznie odrzucane, a tematy zamykane i/lub usuwane!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.

Nick podczas gry:
IP/SteamID:

Data zdarzenia:
Powód bana:
Opis sytuacji:

Screeny: Screeny należy spakować w formacie ZIP/RAR i wrzucić pod link podany obok --> LINK*
AmxBans: Po wejściu w podany obok link, należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID. --> LINK**
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

____________________________________________________________________________________________________________________

* Wszystkie zdjęcia powinny znajdować się w jednej paczce (w niezmienionym formacie BMP) spakowane w RAR lub ZIP i wrzucone w podany powyżej link.
** Jeżeli nie wiesz o co chodzi (jak to większość twierdzi), wystarczy przeczytać uważnie REGULAMIN działu, kliknąć w podany odnośnik i zastosować się do instrukcji powyżej a link do bana wkleić w odpowiednim polu.

MAYER

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 130
  • Otrzymane piwa: 38

(#1) Napisano 7 kwie 2015, o 16:48

Opis sytuacji:

--Poniższe dane zostały wypełnione automatycznie na podstawie ostatniego bana na Twoje IP. Sprawdź czy są one poprawne - jeśli nie to, musisz wypełnić ręcznie--

Nick podczas gry: @a[Y]e[R]
SteamID/IP: STEAM_0:0:2227490 / 83.5.204.44
Data: 07/04/2015 - 16:41:21 (6 minut temu)
Powód bana: ochlon
Admin banujący: [m]Zwierze
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=86309
Serwer: CS-Lamers [FFA + FUN] @Shooters.pl

~ yay ~, for Equestria!

Admin serwera:
    SZMAJL

• Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#2) Napisano 7 kwie 2015, o 17:10

To tak na szybko, bo strasznie długi ten post i miałem malutko czasu, aby przeanalizować sytuację

Ocena sytuacji i decyzja:

--
Skoro admin Cię zbanował to tak to widział. Jeśli uważasz, że się mylił to przydałaby się jakaś argumentacja...
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

MAYER

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 7 kwie 2015, o 17:22

no to napisałem argumenty: 1. każdy kto w ranku jest daleeeeeko z tyłu to jak go zabije to wyzywa od przygłupów albo gównem nazywa
2. ja mu nic nie powiedziałem prócz tego żeby sobie włączył, nie będę się tu rozpisywał bo każdy wie o co kaman
3. większość ludzi przychodzi sobie pograć bo to TYLKO GRA, a on traktuje to jak bóstwo, zablokujesz raz albo flesza przypadkiem rzucisz co się każdemu zdarzy to od razu ban bo przecież w oczka Zwierzątko dostało i boli.

Wystarczająca argumentacja?

Pierogi

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 71
  • Otrzymane piwa: 46

(#4) Napisano 7 kwie 2015, o 17:28

Nie każdy wie o co kaman więc wyjaśnij nam to. :)
Dziś rano się budzę i czuję, że mnie coś w dupie uwiera. Wyciągam, patrzę - a tu twoja opinia bitch yahoo

MAYER

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 7 kwie 2015, o 17:33

chodzi o to że Zwierzaczek gra sobie gra i ma staty 8:8, 10:8 i nagle nie wiadomo skąd dostaję takiego powera że jest po 2 rundkach 30:8 nie wiem jak to nazwać ale gracze co grają z nami to nazywają to dobrze ukrytym WH które sobie włącza w czasie gry, bo np zatrzymuje się na chwilkę stoi, czeka i power i zaraz przeciwnego teamu nie ma. Zielone Jąderko jest 1 ranku, ma też słabe dni co staty ma takie 20:18 bo ma słabszy dzień, a są dni że ma 40:9, ale nigdy nie było tak że gra słabo a za chwile rozwala wszyskich

Zwierze

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 42
  • Otrzymane piwa: 168

(#6) Napisano 7 kwie 2015, o 17:45

no właśnie, prowokujesz mnie od 3 godzin gadając ,że mam wh do ludzi, napisałem żebyś mnie wstawił na bl i zamknął się bo prowokacje się źle skończą, a Ty dalej swoje, więc dostałeś na godzinę. Masz hltv, znajdź mi demko na którym jestem odpalony

MAYER

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 7 kwie 2015, o 17:54

Bo jesteś i tyle!! I każdy to widzi i wie, poczekaj bo i Tobą się zajmą jak Virtusem i Bobovskim :)

Pierogi

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 71
  • Otrzymane piwa: 46

(#8) Napisano 7 kwie 2015, o 18:54

Jeśli masz nagrane demko z gry gdy admin Zwierze jest Pro kox i wgl zajebisty to wyślij to do H@ a oni ocenią to bo w sumie Twoja argumentacja nie jest żadnymi dowodami poparta :)
Dziś rano się budzę i czuję, że mnie coś w dupie uwiera. Wyciągam, patrzę - a tu twoja opinia bitch yahoo

Parker

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 112
  • Otrzymane piwa: 222

(#9) Napisano 7 kwie 2015, o 19:19

Temat zamykam, z powodu braku dowodów.
Jeżeli będziesz miał jakieś demo to załóż nowy temat na pewno to rozpatrzymy i wrzucimy na BL.
Bo w tym momencie ban, który dostałeś jest słuszny, ponieważ Twoje zaczepki słowne i oskarżanie jest traktowane jako pomówienia, z powodu jak już mówiłem braku dowodów.
Obrazek
Obrazek

Wróć do Bany - odwołania.