Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Beton napisał:Serwer traci przez to,że zielony nie ma admina bo byl najaktywniejszym adminem pytanie tylko czy liczy się dla was dobro serwera a raczej graczy,którzy nie uciekają przez kulturę a przez oddalonych graczy.
Użytkownik Nacz0 napisał:Użytkownik Beton napisał:Serwer traci przez to,że zielony nie ma admina bo byl najaktywniejszym adminem pytanie tylko czy liczy się dla was dobro serwera a raczej graczy,którzy nie uciekają przez kulturę a przez oddalonych graczy.
Jak serwer może tracić ? 1 admin mniej czy więcej co to za różnica ? Beton bez sensu gadasz... Moim zdaniem serwer zyskuje bez niego. NIE GRAM NA FFA, ale z forum widziałem że zielony kulturą nie grzeszy.. a tak pozatym wcześniej nie był admem i co jakoś dawaliście rade, a teraz?
Użytkownik Nacz0 napisał:Użytkownik Beton napisał:Serwer traci przez to,że zielony nie ma admina bo byl najaktywniejszym adminem pytanie tylko czy liczy się dla was dobro serwera a raczej graczy,którzy nie uciekają przez kulturę a przez oddalonych graczy.
Jak serwer może tracić ? 1 admin mniej czy więcej co to za różnica ? Beton bez sensu gadasz... Moim zdaniem serwer zyskuje bez niego. NIE GRAM NA FFA, ale z forum widziałem że zielony kulturą nie grzeszy.. a tak pozatym wcześniej nie był admem i co jakoś dawaliście rade, a teraz?
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Nick na serwerze: {(-=Zielone_Jondro=-)}
Steam ID:TEAM_0:0:38058150
Generalnie nie chodzi mi o nowe podanie o admina lecz odzyskanie go ponieważ kucyk. Zabrał mi go dlatego że powiedziałem że mam wyjebane ale nie było tam mowy ze mam wyjebane na admina czy też serwer lecz po prostu nie chciałem się juz udzielać w temacie który był . 2 sprawa wszyscy piszą podania o adm Fallen dostaje go na słowo. I nie chodzi mi tu o nią lecz o wszystkich którzy się starali i będą starać o admina bo jak dla mnie nie bardzo to wygląda wobec innych. 3 spr ciśniecie każdego o rozpiski demka gdzie gracz został zbanowany któryś tam raz a wszyscy widzieli wyczyn maluczkiej 3 bany z tego ban dla zwierzaka i paja a ja się pytam gdzie demka. Skoro ostatnio Wisełka musiał rozpisywać demko Tabace. Ja przeprosiłem za zachowanie które miało miejsce na forum a konkretnie w temacie którym się uniosłem ale widzę że to mało kłaniać wam się nie będę i padać na kolana. Wykonywałem swoją pracę jak każdy inny a nawet bardziej by jestem często i długo na serwie. Niech ktoś kto ma coś do mnie powie mi że zawiniłem w czymś na serwie. Poprawiłem zachowanie nie wiem co mam jeszcze zrobić każdy grający na serwie wie ze ogarniam i też zachowanie mam ok. Wiem że zdarzy się mi nadużywać przez mikro kur... itp ale co zrobię gra emocje itp. A na koniec piszę to odwołanie bo zależy mi na tym adminie bo zawsze lepiej go mieć niż szukać kogoś na steam lub forum aktywność na serwie 100% każdy z garczy FFA widzi ile czasu spędzam na serwie. CZEKAM NA ODP a i oczywiście chodzi mi odm na FFA nie zwróciłem uwagi ze dd2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości