Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Axl napisał:Ja chciałbym dodać, iż sytuacja na FFA wygląda obecnie tak, że przez kulturę na serwie prawdopodobnie uciekają nam gracze.
FFA wstało i ma graczy jedynie dzięki wymuszonej skladce i to jeszcze z wieloma zażaleniami, że admin ogarnia i jeszcze ma płacić 10zł, jednorazową skaldke jaka była od 2 lat..... nie wspominając, że sam musiałem dorzucić 150zł
Admini będą, jak sie nie zgłoszą to sam zarekomenduje kilka osób. Bo teraz widze stawiacie miedzy innymi mnie w polozeniu takim, że serw bez trzech czy czterech muszkieterów nie przetrwa. Wtedy powiem .... no trudno przynajmniej wyeliminowałem chamstwo. Wole pusty serwer niż gnojowisko na nim. Zależy Wam to sie ogarniecie.
Inaczej mówiąc dla niekumatych: jesli nawet serwer długo nie wytrzyma to chciałbym aby był zapamiętany jako serwer na którym próbowałem utrzymać poziom kulturalny a nie dzieciarnie rzucającą wyzwiskami nie umiejącą sie ogarnąć.
Że należy on do może niezbyt popularnej sieci ale trzymającej jakiś poziom kulturalny.
Podsumowując będziemy stanowczo zwracać uwagę na tą kwestię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości