Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com3/60OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

Problemy z serwerem? Napisz co Cię trapi.

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem FFA.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3304
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#46) Napisano 13 sty 2016, o 21:10

Użytkownik Beny napisał:
I sa takie dwa myki:
1. Nie pokazuje czasem ludzi swojej druzyny na radarze, przewaznie albo tykji vip
2. W jakies druzynie zyje tylko 1 typek a pokazuje, ze dwoch


1.To nie ma nic wspolnego z VIPem, i potrzebuje potwierdzen w tej kwestii. Drugi kolega znowu pisze ze pokazuje przeciwnika zamiast swojego. A moze po prostu jeden przebiegl obok drugiego, nie malo razy sie tak zdarza :>
2. To moim zdaniem wina po stronie klienta.

Użytkownik MAYER napisał:
czasami gracze słyszą to co się mówi na AV


Dzial administracyjny sie klania.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#47) Napisano 13 sty 2016, o 21:41

Użytkownik Beny napisał:
2. W jakies druzynie zyje tylko 1 typek a pokazuje, ze dwoch

Ale gdzie pokazuje?

Z tego co widzę to muszę z Axl-em pogadać na temat tego vote, bo to o co on prosił nie bardzo rozwiązuje problem (ba, nie miało prawa rozwiązyć) - będą jeszcze jakieś zmiany w tym tygodniu :-P
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

nonstimowy

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 89
  • Dołączył: 16 sty 2016, o 14:04
  • Postawione piwa: 9
  • Otrzymane piwa: 3

(#48) Napisano 6 kwie 2016, o 20:53

06.04.2016 20:40 mapa de aztec . byłem w ct, ostatnia sekunda rundy, więc rzuciłem granata w stronę terrorysty, nastąpił koniec rundy , od granata zgineło dwóch tt a ja zostałem w tym momencie przerzucony do tt i dostałem dwa razy -25 za zabicie kolegi z drużyny, co za bezsens

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#49) Napisano 6 kwie 2016, o 21:35

roundsound nadal się zwieszają :nerwus:
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#50) Napisano 6 kwie 2016, o 22:59

Nie rozumiem.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

'Hunter

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 230
  • Dołączył: 8 lut 2013, o 13:53
  • Lokalizacja: Jutrosin
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#51) Napisano 6 kwie 2016, o 23:04

tak swoją drogą nie wiem czy ktoś zgłaszał:

czasem po wejściu na serwer, gdy wrzuciny nas do ct/t to w 1 rundzie gry słyszymy przeciwną drużynę.
W drugiej rundzie błędu już nie ma.
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#52) Napisano 6 kwie 2016, o 23:38

O to samo co tutaj wspominałem mieliście coś tam wgrać żeby wymuszało zamknięcie i coś nie trybi :nie wiem:

viewtopic.php?f=13&t=14108&start=15
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#53) Napisano 20 kwie 2016, o 17:43

Użytkownik xManiek77x napisał:
O to samo co tutaj wspominałem mieliście coś tam wgrać żeby wymuszało zamknięcie i coś nie trybi :nie wiem:
viewtopic.php?f=13&t=14108&start=15

To obserwuj od teraz, bo zmiany były wprowadzone na DD2 i mieliscie dać znać jak działa... nikt nie dał, poprawkę dopiero wczoraj wgrałem na FFA.

Temat o FFA != Temat o DD2.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

SkorupiaQ

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 15
  • Dołączył: 14 maja 2016, o 13:31
  • Postawione piwa: 2
  • Otrzymane piwa: 1

(#54) Napisano 20 maja 2016, o 00:05

Zauważyłem, że kiedy jest uruchamiana mapa fy_iceworld (najczęściej w nocy), to na serwer nie wbije nikt kto ma steama, wyskakuje błąd informujący o braku pliku de_vegas.wad. Zdarzyło się tak, że rozwalało to całą rozgrywkę, ponieważ mapa była wybierana przez nieświadomych tego błędu graczy.
Moja propozycja to usunięcie mapy i wstawienie takich jak aim_map, aim_crazyjump lub aim_crazyjump3. Z dużych map można dodać np. de_irak2 czy inne wersje westwooda lub ratsa.

Piotrek52090

    V.I.P

  • Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Posty: 154
  • Dołączył: 21 sty 2016, o 15:29
  • Lokalizacja: Kraków/Dublin(Irlandia)
  • Postawione piwa: 187
  • Otrzymane piwa: 9

(#55) Napisano 20 maja 2016, o 00:48

Po prostu nie ma tej mapy dlatego występuje ten brak pliku, moim zdaniem nie ma sensu dodawać ekstra map a jedynie zastąpić tą jedną i tyle.
PeterIRE - Gracz na Cs Lamers :)

Mloda Krew

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 14
  • Dołączył: 11 lip 2016, o 11:51
  • Lokalizacja: Tomaszow Lub./Lubelskie
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#56) Napisano 22 sie 2016, o 19:05

Elo

Czy op lub h@ serwa moglabyc cos zrobic z tym nominowaniem map na serwie czyli czy moglbys zrobic na ffa ze kiedy nominuje mape mirage to mi sie wgl nie pokazuje na say czy ta mapa byla grana czy ta mapa jest nominowana ta czy nie ?
Bo powinno pokazac sie na serwerze ze nie mozna nominowac mapy mirage bo byla grana a nie nic nie ma ?

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#57) Napisano 22 sie 2016, o 20:08

Bo nominowanie map jest wyłączone.
Problemu tutaj nie ma. Tak ma ma być.

PS To nie temat do takich dyskusji, zapraszam do przeczytania pierwszego postu.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

MAYER

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 292
  • Dołączył: 9 lis 2014, o 13:31
  • Lokalizacja: Zakopane
  • Postawione piwa: 130
  • Otrzymane piwa: 38

(#58) Napisano 14 sty 2017, o 20:02

mam ping na poziomie 60-70, a przed wgraniem skin'ów było to około 35-40. Nawet jak wyłączę to i tak nic to nie daje

Hedonista

    Moderuje co chcę :)

  • Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Posty: 498
  • Dołączył: 11 maja 2015, o 10:42
  • Lokalizacja: Katowice
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 158

(#59) Napisano 14 sty 2017, o 20:40

Nie sądzę żeby skiny miały jakikolwiek związek z pingiem.
If You wanna fuck for money, fuck Yourself and save the money!


Obrazek

ObrazekObrazek

ŁAPA

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 486
  • Dołączył: 3 lut 2013, o 18:36
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 170

(#60) Napisano 14 sty 2017, o 20:45

Użytkownik Hedonista napisał:
Nie sądzę żeby skiny miały jakikolwiek związek z pingiem.


Chyba że ma bardzo słabego kompa :P
Chcesz ze mnie kpić?
Nie poczułem nic, daj bis
Nie powiedziałeś tego w ryj
To nie powiedziałeś nic

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •