Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com3/60OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

Test na 32 bit

NikooS

    ZBANOWANY CSL

  • Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Posty: 217
  • Dołączył: 4 lut 2013, o 18:57
  • Postawione piwa: 61
  • Otrzymane piwa: 84

(#1) Napisano 18 sty 2014, o 18:43

Z tego co mi wiadomo, wielu graczy (najczęsciej NSy) gra na 16 bitach, a to trochę ułatwia grę. Proszę, więc o wprowadzeniu pluginu, który będzie sprawdzał czy gracze maja ustawione 32 bity, a nie 16. Spotkałem się z tym na wielu serwerach i uważam, że jest to bardzo dobry plugin.
http://amxx.pl/topic/22521-test-na-32bity-v20/

LeiTo?!

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 348
  • Dołączył: 18 paź 2013, o 12:15
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#2) Napisano 18 sty 2014, o 18:49

Moim zdaniem powinno byc to zabronione jak na wszystkich serwach a pan LAPA przy okazji powinien dostac bana.
Obrazek

NikooS

    ZBANOWANY CSL

  • Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Posty: 217
  • Dołączył: 4 lut 2013, o 18:57
  • Postawione piwa: 61
  • Otrzymane piwa: 84

(#3) Napisano 18 sty 2014, o 18:52

Użytkownik LeiTo?! napisał:
Moim zdaniem powinno byc to zabronione jak na wszystkich serwach a pan LAPA przy okazji powinien dostac bana.

Między innymi o tego Łape mi chodziło, co ułatwia sobie gre. Ale co z tego, że zabronione? Trudno jest tak sprawdzić czy gracz ma 16 czy 32 bit, a ten plugin ma w tym pomóc i eliminować takich graczy.

LeiTo?!

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 348
  • Dołączył: 18 paź 2013, o 12:15
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#4) Napisano 18 sty 2014, o 18:55

Tez jestem za wprowadzeniem tego pluginu ale mozna odrazu wyciagnac wobec niego konsekwencje bo mam ssy gdzie czarno na bialym sie przyznaje ze tak gra i nie zamierza zmienic.
Obrazek

PluszaczkoFy

    ZBANOWANY CSL

  • Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Posty: 1350
  • Dołączył: 21 paź 2012, o 13:08
  • Lokalizacja: Ostrołęka
  • Postawione piwa: 190
  • Otrzymane piwa: 90

(#5) Napisano 18 sty 2014, o 18:59

Gdzieś taki temat był.

TLR: To podaj link, a nie nabijasz posty.
Użytkownik Poison2607 napisał:
Zajebiste widoki, Hiszpania piękne miasto :)

Poison2607

  • Awatar użytkownika

(#6) Napisano 18 sty 2014, o 19:22

O ile dobrze wiem to od czasu aktualizacji która miała miejsce rok temu co to mnóstwo ludzi miało problemy z cs'em, to na steamie nie da rady ustawić 16 bitów. Mi to tam obojętne kto na ilu bitach gra.

NikooS

    ZBANOWANY CSL

  • Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Posty: 217
  • Dołączył: 4 lut 2013, o 18:57
  • Postawione piwa: 61
  • Otrzymane piwa: 84

(#7) Napisano 18 sty 2014, o 19:25

Obrazek
Obrazek

LeiTo?!

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 348
  • Dołączył: 18 paź 2013, o 12:15
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#8) Napisano 18 sty 2014, o 19:27

to i ja dam ssy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Obrazek

NuDnYxD aka Ricky

  • Awatar użytkownika

(#9) Napisano 18 sty 2014, o 19:31

Ale Panowie "sracie" się do Łapy, że musi grać na 32 jak w regulaminie nic takiego niema.

LeiTo?!

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 348
  • Dołączył: 18 paź 2013, o 12:15
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#10) Napisano 18 sty 2014, o 19:37

A to dziwne bo CZK mowi zupelnie co innego ;))
Obrazek

NuDnYxD aka Ricky

  • Awatar użytkownika

(#11) Napisano 18 sty 2014, o 19:49

Regulaminu nie znasz?

eSSa.Sam

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 118
  • Dołączył: 10 lis 2013, o 22:16
  • Lokalizacja: Wałbrzych
  • Postawione piwa: 3
  • Otrzymane piwa: 10

(#12) Napisano 18 sty 2014, o 19:50

Nie potrzebne , zwiększy lagi serwera ;)
"Prędzej niż jaranie , raczej rzucę oddychanie."
Obrazek
Obrazek

crossu

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 93
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:42
  • Postawione piwa: 25
  • Otrzymane piwa: 4

(#13) Napisano 18 sty 2014, o 19:53

Ja też gram na 16 bit , do tej pory nikt nie miał pretensji, a przede wszystkim żaden z adminów.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2014, o 20:46 przez crossu, łącznie zmieniany 1 raz

NikooS

    ZBANOWANY CSL

  • Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Posty: 217
  • Dołączył: 4 lut 2013, o 18:57
  • Postawione piwa: 61
  • Otrzymane piwa: 84

(#14) Napisano 18 sty 2014, o 20:23

Użytkownik NuDnYxD aka Ricky napisał:
Ale Panowie "sracie" się do Łapy, że musi grać na 32 jak w regulaminie nic takiego niema.

Pomyśl człowieku... Chyba jakby było coś napisane w regulaminie tu bym nie otwierał w ogóle tego tematu. Plugin ma za zadanie eliminować graczy (oszustów), którzy ułatawiają sobie grę grając na 16 bitach. Jeśli nie wiesz co dają te 16 bit to proszę sobie wygooglowac.

Ned

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 311
  • Dołączył: 13 paź 2011, o 21:49
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#15) Napisano 18 sty 2014, o 20:45

Cytat:
Spotkałem się z tym na wielu serwerach i uważam, że jest to bardzo dobry plugin.

Mam nadzieje że nie piszesz o tym gównie z kwadracikami a,b,c, d itd gdzie nawet wielu 32 bitowców nie widziało jaka jest prawidłowa odpowiedź walka

Wróć do Archiwum DD2



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •