Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com3/60OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

BS

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem FFA.

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#1) Napisano 20 wrz 2016, o 16:50

Czy z łaski swojej można w końcu dodać blokadę bs'a tak jak jest to na dd2 czy za dużo wymagam?

Don Swiateczna Pikieta

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 283
  • Dołączył: 24 cze 2016, o 14:05
  • Postawione piwa: 10
  • Otrzymane piwa: 21

(#2) Napisano 20 wrz 2016, o 17:23

Podpinam sie pod ten post , też oczekuje tego pluginu choć rzadko gram na FFA czasami wejść zbanować cheatera :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Zimny skurvol wita wsród wykolejonych asów :>

nonstimowy

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 89
  • Dołączył: 16 sty 2016, o 14:04
  • Postawione piwa: 9
  • Otrzymane piwa: 3

(#3) Napisano 20 wrz 2016, o 21:51

Ja jestem na nie, często idę na drugiego bs jak jest mało w ct bo łatwe pkt, a juz na rozgrzewce jak mam pake to zawsze

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#4) Napisano 20 wrz 2016, o 22:05

Mnie wku jak gramy 3/2 i jakiś bot idzie na drugi bs.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3304
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#5) Napisano 20 wrz 2016, o 22:51

Zapraszam kogos z adminow kto w nocy bedzie miał wolną godzinke na przelecenie wszystkich map, i wskazanie który BS jest blokowany.
Bo ustawiając blokowanie bomside "B" na przykładowej mapce de nuke będzie blokowany bombside górny
Niech ochotnik sie zgłosi, zobaczymy na jakich mapkach który bs jest blokowany i dopiero ustalimy na jaki bombside wam lepiej grac.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Piotrek52090

    V.I.P

  • Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Posty: 154
  • Dołączył: 21 sty 2016, o 15:29
  • Lokalizacja: Kraków/Dublin(Irlandia)
  • Postawione piwa: 187
  • Otrzymane piwa: 9

(#6) Napisano 20 wrz 2016, o 22:57

A czy czasem te pluginy, każdy do innej mapy nie zamuli serwera ? Bo jeżeli tak to wolę się dogadać z graczami że gramy tu i kropka.
PeterIRE - Gracz na Cs Lamers :)

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3304
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#7) Napisano 20 wrz 2016, o 23:01

Nie jest to rozbudowany i obciążający plugin, ale zeby odpowiednio blokowało to trzeba trochę posiedzieć.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#8) Napisano 20 wrz 2016, o 23:23

Piotrek właśnie takie dogadywanie nie działa bo już nie raz prosiłem i to nie dociera. A po co mam kogoś wyrzucać i tracić na frekwencji skoro można uderzyć blokadę. Na dd2 nie ma problemu więc z FFA będzie podobnie to nie jest jakiś wymagający plugin. Myślę że jak będzie "B" zablokowane to będzie dobrze na nuke nie ma problemu z zejściem na dół w tt.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3304
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#9) Napisano 20 wrz 2016, o 23:32

Ja pier.. jondro na ffa nie ma tylko dd2 i nuke ale są i inne mapy gdzie bsy sa nieopisane i latanie na ten drugi jest bezsens. Dlatego napisałem na "przykładowej mapce nuke"....
Wgrać nie problemu, a za 2 dni będziesz płakał, że zle blokuje...... nie o to tutaj chodzi
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Piotrek52090

    V.I.P

  • Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Posty: 154
  • Dołączył: 21 sty 2016, o 15:29
  • Lokalizacja: Kraków/Dublin(Irlandia)
  • Postawione piwa: 187
  • Otrzymane piwa: 9

(#10) Napisano 20 wrz 2016, o 23:40

No to czekamy na chętnego z głową na karku - żeby to wszystko było dobrze ogarnięte :)
PeterIRE - Gracz na Cs Lamers :)

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3304
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#11) Napisano 21 wrz 2016, o 00:16

Wystarczy admin ktory bedzie zmieniał mapy na pustym serwie, sprawdzi który bs sie blokuje i to zapisze. Nawet jondro by to ogarnął :D
Ja przez ten tydzien mam co robic ;] "moze w nastepnym.."
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Greg

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 266
  • Dołączył: 31 lip 2014, o 12:47
  • Postawione piwa: 107
  • Otrzymane piwa: 215

(#12) Napisano 21 wrz 2016, o 10:46

więc tak:
BLOKUJEMY:

+de_dust B
+de_dust2 B
+de_nuke storage 2 (B)
+de_inferno B ( mały )
de_mirage B
de_tuscan 2 ( B)
+de_cbble A ( resp ct )
+de_westwood A ( resp ct )
de_hell B
de_aztec B
+de_eldorado B ( fryzjer )
+de_train B ( zamknięty )
de_cache_v1 B
+de_overpass_v1 B ( dół )
de_barcelona B
+de_dust2002 A
+de_cobblestone_v1 A ( resp ct )
-de_verso A
de_russka A

Kabul , rats mają 1 bs.
Wydaje mi się , że nie ma błędu żadnego i nie pominąłem mapki żadnej. 15 minut roboty . PS. Dzięki za pomoc asdafsa :)
„Ja robię swoje i ty robisz swoje.
Nie jestem na świecie po to, by żyć według twoich wyobrażeń, a ty nie jesteś po to, by żyć według moich.
Ty jesteś ty, a ja jestem ja." :peace:

Obrazek

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#13) Napisano 21 wrz 2016, o 11:59

Axl dobrze wiem o co biega ale skoro wcześniej była ta blokada to chyba ktoś to ogarniał a nie tak z dupy zamknął.

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#14) Napisano 14 lis 2016, o 12:21

Blokady zostały podane i temat nadal wisi. Chyba za dużo wymagam :)

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3304
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#15) Napisano 14 lis 2016, o 23:41

Wymagasz czasu ktorego nie mam bo pracuje po 12/14 h a to napewno nie zajmie 15minut...
Obiecuje ze w ciagu 2tyg bedzie postep.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron